Přejít k obsahu webu

Předvolební palubní deník č. 17 – Pátek 15. října 2010 – 1. den voleb

15/10/2010

Tři hlavní důvody, proč nevolit ČSSD

a 6.873 dalších, méně významných

shora uvedeným titulkem jsem v pondělí 11. října avizoval svůj poslední Předvolební palubní deník.  Byl to jen pokus o bulvární titulek na přilákání čtenářů a podobně jako šéfeditor MfD Karel Škrabal, když psal svůj sloupek o tom, jak byl končící primátor lepší než ti všichni z ODS před ním a jako příklad uvedl „nákup“ hokejové extraligy pro Kometu, i já jsem dopředu věděl, že se na skutečné průšvihy hochů ze Strany se sociálním cítěním za peníze jiných vykašlu.

Kdo z nás (a z novinářů) měl zájem zjistit  jaká je realita čtyřletého gazdování ČSSD na brněnské radnici, neměl a nemá  problém  si ty „Tři hlavní důvody, proč nevolit ČSSD a 6.873 dalších, méně významných“ najít. Všichni ostatní asi budou z kategorie té paní, které ve středu telefonovala do Českého rozhlasu, že vždycky byla pro zelenou energii, vždycky chtěla fotovoltaiku, biomasu a větrníky, ale že opravdu nikdy netušila, že se toho opět chopí spekulanti a budou se z toho snažit vytřískat tak velký zisk. A ona prý v takové situaci není ochotná platit vyšší cenu, aby na tom někdo vydělával.

Nechám si své teorie o všeobecném hlasovacím právu pro nějaký budoucí text a Předvolební palubní deníky zakončím pár minut před otevřením volebních místností kouzlem nechtěného.

Dostal se mi totiž do rukou Židenický zpravodaj č. 10. V reklamní části zpravodaje mne zaujaly dvě reklamy. Na pravé straně předvolební reklama jednoho  Mastera of Business Administration a na straně levé také reklama.  Nevím jak dalece jsou dotyční spřízněni, ale myslím, že rozšíření rodinné firmy (nebo alespoň firmy jmenovců) by bylo takovým hezkým zakončením letošního volebního roku.

Tak ať to nám všem dobře dopadne!

Napsat komentář